E FUNDIT:Ndryshohen rezultatet e maturës shtetërore , Mervan Loki fitues ndërsa Bajram Durguti nxënës gjenerate !

Mervan Xhemil Loki nga Gjimnazi “Zef Lush Marku” në Shkup, është maturanti me rezultate më të mira në provimin e gjuhës shqipe dhe të drejtave ekonomike mbi bazat e biznesit dhe progresit.Ndërsa nxënësi i gjenerats padyshim që është zgjedhur i pazëvendësueshmi Bajram Durguti nga e IV-1 .”Nxënës si Bajrami , shkolla jonë asnjëherë nuk ka pasur.I sjellshëm dhe i palodhur në punën e tij , ku shpresojm të na përfaqësoj me dinjitet dhe suksese në të ardhmen”-është shprehur kujdestarja e tij Pranvera HaxhiJahi Rexhepi..
 Qendra shtetërore e provimeve (QShP), ka publikuar emrat e maturantëve më të suksesshëm të vitit shkollor 2017/2018, njofton Gazeta Koha. Sipas QShP-së, maturantet e Shkupit janë më të suksesshëm në gjuhë amtarei,të Severit në Kimi me perfaqesues Muhamed Osmani, të Nerezit në Sociologji Argjent Osmani, të Dizhonit në Filozofi Ardijan Curri.”ëNxënësit si Ardijani janë të rrallë , thjesht kisha nderin që kam pasur një nxënës si Ardijani “-eshte shprehur profi i filozofis Bajrami.

 

PER ME SHUME NA NDIQNI !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *